Recent nieuws
3/18/2015
10% korting op myFAX Fax Servers in Maart! myFAX is een kant en klare Fax Server appliance die geschikt is voo ... lees meer »
7/5/2011
BPSOnline.nl - Vanaf nu kunt u ook online bestellen!Met gepaste trots presenteert BPS International BV haar geheel nieuwe webshop. M ... lees meer »
10/30/2010
DNV uiterst tevreden over Fax Server oplossing van BPS!Det Norske Veritas (DNV) is uiterst tevreden over de huidige Vidicode Fax Server ... lees meer »
PDF Brochures
Hier vind u alle PDF brochures omtrent de Fax Server.


Bekijk overzicht
REFERENTIES
  • Lees meer Kris Slootweg
    Apropos
Klanten & Partners
Kris Slootweg

Apropos is specialist in ICT dienstverlening met jarenlange ervaring op een breed gebied. Apropos denkt graag mee met de klant en denkt dan mede aan de toekomst. A-Propos adviseert, bemiddelt en levert onder andere:
• Netwerksystemen
• Telecommunicatiediensten
• Bedrijfsbeveiliging
• Auto navigatie en telefonie systemen
• Webdesign en hosting
• Kantoor artikelen
• Elektronica
Apropos levert bovenstaande diensten en hardware op maat, en onderhoudt daarnaast bestaande systemen bij klanten.


Waarom een Fax Server?

Apropos heeft klanten in diverse branches. Één van de klanten is een scholengemeenschap met twee vestigingen. De scholengemeenschap had één faxapparaat op één van de locaties. Als er niemand aanwezig was op die locatie dan werden belangrijke faxen niet gelezen. Hier moest dus een oplossing voor komen!


De Fax Server Uno!

“Een geschikte oplossing voor bovenstaand probleem is de Fax Server van BPS International. Binnenkomende faxen worden opgeslagen op de harde schijf van de Fax Server, en direct doorgestuurd naar de gewenste e-mail adressen. Op deze manier komen de faxen op beide vestigingen binnen, en wordt er niets over het hoofd gezien.  De Fax Server is in een handomdraai geïnstalleerd en zeer gebruiksvriendelijk. Gebruikers kunnen vanuit eigen Outlook faxen verzenden en ontvangen, tevens wordt alle fax communicatie digitaal vastgelegd in een makkelijk te doorzoeken database. Dus geen geloop met faxen, geen faxapparatuur nodig, en alles wordt automatisch gedigitaliseerd, kortom ideaal! ” aldus Kris Slootweg, Apropos Groningen. 

« terug