PDF Brochures
Hier vind u alle PDF brochures omtrent de Fax Server.


Bekijk overzicht
REFERENTIES
  • Lees meer Kris Slootweg
    Apropos
Klanten & Partners
Digitaal faxen

Het versturen en ontvangen van faxen vanachter uw PC noemt men digitaal faxen. Digitaal faxen is iets wat de laatste tijd steeds actueler wordt.

Waarom digitaal faxen?

Iedereen ervaart dat het handmatig versturen van faxen veel tijd kost. Het digitaal versturen van faxen bespaart op elke fax een paar minuten in vergelijking met het handmatig faxen versturen. Dit alleen is al een goede reden om over te stappen op digitaal faxen. Een andere reden is het gemak van het digitaal faxen versturen en ontvangen. Men kan digitaal faxen versturen en ontvangen vanaf de werkplek, wat inhoudt dat er niet meer op en neer hoeft worden gelopen van en naar het faxapparaat. Tevens is het beheren en terugzoeken van faxen eenvoudiger in digitale vorm (database), dan handmatig. Een ander voordeel van digitaal faxen ten opzichte van handmatig faxen is dat het stroomverbruik van digitale fax servers vaak vele malen lager ligt dan bij traditionele faxapparaten.

Hoe digitaal faxen?

Digitaal faxen versturen is niet mogelijk met behulp van een traditioneel faxapparaat. Wil men digitaal faxen versturen dan dient men een fax server aan te schaffen. Vidicode is de producent van de fax server. Wil je digitaal faxen en dus een fax server aanschaffen, dan zul je dit moeten doen bij één van de resellers. Zij kunnen u het beste helpen met de juiste oplossing voor uw organisatie om digitaal te kunnen faxen.

Klik hier voor meer informatie van een reseller voor digitaal faxen