PDF Brochures
Hier vind u alle PDF brochures omtrent de Fax Server.


Bekijk overzicht
REFERENTIES
  • Lees meer Kris Slootweg
    Apropos
Klanten & Partners
Faxen via PC

Veel bedrijven versturen faxdocumenten niet meer handmatig, maar versturen faxen via PC. Faxen via PC is mogelijk met de Fax Server van BPS International.

Waarom faxen via pc?

Faxen via PC heeft meerdere voordelen. Zo bespaart u veel tijd door te faxen via PC. U hoeft namelijk niet meer heen en weer te lopen naar de traditionele fax machine, en ook niet meer met het fax apparaat te stoeien, wat al gauw 10 minuten kost. Tevens raakt u nooit meer belangrijke faxen kwijt als u faxt via PC. Als u gebruik maakt van faxen via PC kunt u snel en eenvoudig uw belangrijke fax terugvinden. Bij het faxen via PC worden alle inkomende en uitgaande faxen namelijk opgeslagen op de harde schijf in de Fax Server. Een ander voordeel van faxen via PC is de kostenbesparing op inkt/toner en energie. Tevens is de mate van veiligheid en zekerheid hoog als u faxt via PC.

Hoe faxen via pc?

Faxen via PC is eenvoudig met de Fax Server van BPS International. Het systeem ontvangt faxen en stuurt ze digitaal door naar uw mailbox. U stuurt een mail naar de fax die hem omzet en een fax verstuurt naar het gewenste adres. Zo wordt faxen via PC een feit en zeer eenvoudig.

Klik hier voor meer informatie omtrent faxen via PC