PDF Brochures
Hier vind u alle PDF brochures omtrent de Fax Server.


Bekijk overzicht
REFERENTIES
  • Lees meer Kris Slootweg
    Apropos
Klanten & Partners
Recording Software

Recording houdt in: het opnemen van audio van telefoongesprekken om later te kunnen terugluisteren. Van recording software wordt de laatste tijd steeds meer gebruik gemaakt.
BPS International is een bedrijf dat recording software systemen verkoopt.

Waarom recording software?

Met behulp van recording software kunnen gesprekken vastgelegd worden. Recording software is daarom bruikbaar als belangrijke telefoontjes teruggeluisterd moeten kunnen worden. Sommige organisaties zijn verplicht om recording software te gebruiken (vb. doktersposten, politie, meldkamers, financials), andere organisaties gebruiken recording software om belangrijke informatie vast te leggen.

Wie gebruikt recording software?

Recording software wordt binnen verschillende branches gebruikt. De Politie maakt gebruik van recording software om alle inkomende telefoontjes vast te leggen, financiële instellingen maken gebruik van recording software ter verificatie van afspraken, contact centers maken gebruik van recording software om de kwaliteit van de medewerkers te verhogen. Er zijn meer branches waarbij recording software systemen toegevoegde waarde kunnen leveren. Weten of recording software ook voor u de uitkomst kan bieden, neem dan nu contact met ons op voor meer informatie omtrent recording software, call recording software en kwaliteits monitoring.

Recording software van BPS?

O.a. voice- en call recording software producten van Vidicode, voice- en call recording software producten van CyberTech, voice- en call recording software producten van Verint. Maar ook Business recording software en fax recording software om uw vergaderingen en faxen te kunnen vastleggen. Kortom u wilt audio of telefoongesprekken opnemen dan bent u bij BPS International aan het juiste adres.

Klik hier voor meer informatie omtrent recording software