PDF Brochures
Hier vind u alle PDF brochures omtrent de Fax Server.


Bekijk overzicht
REFERENTIES
  • Lees meer Kris Slootweg
    Apropos
Klanten & Partners
Fax Server

De Fax Server is een oplossing waarmee u uw faxen voortaan kunt ontvangen en verzenden vanaf uw werkplek. De Fax Server is dus een ideale vervanger voor uw faxapparaat. De Fax Server bespaart u tijd, geld, moeite, en stroom. De Fax Server geeft u ook nog een beheerbaar archief zodat u nooit uw faxen kwijtraakt.

Wat was er voor de Fax Server?

Voordat de Fax Server bestond had vrijwel ieder bedrijf een faxapparaat om bijvoorbeeld orders te ontvangen en te versturen. Tegenwoordig wordt veel communicatie gedaan via internet (e-mail) en maken bedrijven steeds minder gebruik van hun faxapparaat. Een standaard faxapparaat kost namelijk veel tijd en werkt onhandig. Toch wordt de fax als een 100% betrouwbaar medium gezien (in tegenstelling tot e-mail) en is de fax niet weg te denken uit een organisatie.

Waarom fax Server?

Met de Fax Server heeft u een uitstekende oplossing in handen voor het ontvangen en versturen van uw belangrijke faxen vanaf uw werkplek, op een vergelijkbare manier als dat u uw e-mail verstuurt! De Fax Server is dus ideaal: U combineert de gebruiksvriendelijkheid van e-mailen met de 100% betrouwbaarheid van het faxen! De Fax Server is in vergelijking met een traditioneel faxapparaat veel zuiniger (stroom), gebruiksvriendelijker, tijdsbesparend, moeitebesparend, bespaart inkt/toner, en slaat alle faxen op de interne harddisk op zodat u altijd een gewenste fax kunt terugvinden. Kortom, de Fax Server biedt vele voordelen!

Waar Fax Server?

Als u interesse heeft in een Fax Server dan kunt u zich het beste laten informeren door een fax Server specialist. De installatie van een fax Server is namelijk niet altijd eenvoudig, en ook het type Fax Server kan voor iedere organisatie verschillend zijn. Voor een gespecialiseerde Fax Server dealer klikt u op Fax Server specialist