PDF Brochures
Hier vind u alle PDF brochures omtrent de Fax Server.


Bekijk overzicht
REFERENTIES
  • Lees meer Kris Slootweg
    Apropos
Klanten & Partners
Fax

Er wordt tegenwoordig nog steeds veel gebruik gemaakt van de fax. Een fax is een communicatiemiddel. Met behulp van een fax apparaat worden belangrijke documenten doorgefaxt. Een fax versturen kan met een traditioneel fax apparaat, of een fax kan verstuurt en ontvangen worden vanaf een PC.

Waarom fax?

Een document als fax versturen wordt nog steeds veel gedaan omdat een fax versturen eenvoudig is, en een fax heeft een grote bedrijfszekerheid. Ook als bijvoorbeeld een internetverbinding uitvalt, werkt een fax nog steeds. Een fax wordt vrijwel altijd verzonden via telefoonlijn en dus zal de fax gewoon aankomen.

Hoe een fax versturen?

Een fax versturen en ontvangen kan op verschillende manieren. Zo kan een fax verstuurd of ontvangen worden via de traditionele fax machines. Tegenwoordig zie je steeds meer voorkomen dat een fax wordt ontvangen/verstuurd via een fax server. De Fax Server ontvangt een fax en stuurt de fax digitaal door naar uw mailbox. U stuurt een mail naar de fax server die hem omzet in een fax, en die een fax verstuurt naar het gewenste adres. Zo wordt het versturen van een fax via PC een feit, en zeer eenvoudig. De voordelen van een fax versturen/ontvangen via PC: tijdsbesparing, kostenbesparing (toner/inkt, energie), fax nooit meer kwijtraken, fax snel terugzoeken, etc.

Klik hier voor meer informatie omtrent digitaal versturen/ontvangen van een fax