PDF Brochures
Hier vind u alle PDF brochures omtrent de Fax Server.


Bekijk overzicht
REFERENTIES
  • Lees meer Kris Slootweg
    Apropos
Klanten & Partners
Faxen via internet

Veel bedrijven versturen faxdocumenten niet meer handmatig maar versturen fax via internet. Faxen via internet is mogelijk met de Fax Server van BPS International.

Waarom fax via internet?

Faxen via internet heeft meerdere voordelen. Zo bespaart u veel tijd door te faxen via internet. U hoeft namelijk niet meer heen en weer te lopen naar de traditionele fax machine, en ook niet meer met het fax apparaat te stoeien wat al gauw 10 minuten kost. Tevens raakt u nooit meer belangrijke faxen kwijt als u faxt via internet. Als u gebruik maakt van faxen via internet kunt u snel en eenvoudig uw belangrijke fax terugvinden. Bij het faxen via internet worden alle inkomende en uitgaande faxen namelijk opgeslagen op de harde schijf in de Fax Server. Een ander voordeel van faxen via internet is de kostenbesparing op inkt/toner en zeker ook energie. Tevens is de mate van veiligheid en zekerheid hoog als u faxt via internet.

Hoe faxen via internet?

Faxen via internet is eenvoudig met de Fax Server van BPS International. Het systeem ontvangt faxen en stuurt ze digitaal door naar uw mailbox. U stuurt een mail naar de fax die hem omzet en een fax verstuurt naar het gewenste adres. Zo wordt faxen via internet een feit en zeer eenvoudig.

Klik hier voor meer informatie omtrent faxen via internet faxen via internet