Recent nieuws
3/18/2015
10% korting op myFAX Fax Servers in Maart! myFAX is een kant en klare Fax Server appliance die geschikt is voo ... lees meer »
7/5/2011
BPSOnline.nl - Vanaf nu kunt u ook online bestellen!Met gepaste trots presenteert BPS International BV haar geheel nieuwe webshop. M ... lees meer »
10/30/2010
DNV uiterst tevreden over Fax Server oplossing van BPS!Det Norske Veritas (DNV) is uiterst tevreden over de huidige Vidicode Fax Server ... lees meer »
PDF Brochures
Hier vind u alle PDF brochures omtrent de Fax Server.


Bekijk overzicht
REFERENTIES
  • Lees meer Kris Slootweg
    Apropos
Klanten & Partners
Introductie instap model 'Fax Server Uno' blijkt succes!

1/25/2010

De Fax Servers van Vidicode bestaan al enige jaren. In 2009 besloot Vidicode haar Fax Server assortiment te vergroten met de Fax Server Uno! De Uno is de goedkoopste Fax Server variant, en kost slechts € 849,-. Zo kunt u voor weinig geld al uw faxen ontvangen en versturen vanuit uw mailbox. De Fax Server Uno is een instapmodel dat vooral bedoeld is voor de kleine en middelgrote bedijven die niet veel gebruik maken van het fax apparaat, maar waar de faxen toch dermate van belang zijn dat ze ontvangen/verstuurd moeten blijven worden, en waar ze als extraatje ook nog eens veilig opgeslagen worden in het archief van de Fax Server Uno!

Succes Fax Server Uno

Al veel organisatisch maken gebruik van de Fax Server Uno, en er kan dus geconcludeerd worden dat de introductie van de Uno een groot succes is! Dit is geen verrassing als u de functionaliteiten vergelijkt met de prijs!

« terug